Afficher ce site en français | View this website in English

Het Zesde Metaal

‘t Es nog al nie na(ar) de wuppe. Doe mo voert! Dat is zeker zo wanneer Het Zesde Metaal op donderdag 26 augustus komt spelen in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. ‘t Es nog al nie na(ar) de wuppe. Doe mo voert! Dat is zeker zo wanneer Het Zesde Metaal op donderdag 26 augustus komt spelen in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. 

Zeg je Het Zesde Metaal, dan zeg je Wannes Cappelle. De meer dan aimabele frontman van de band, geruggesteund door evenwaardige kleppers als gitarist en toetsenist Tom Pintens, gitarist Filip Wauters, basgitarist Robin Aerts en drummer Tim Van Oosten. Je hoeft het West-Vlaamse dialect niet te kunnen om helemaal gecharmeerd te zijn door de wonderlijke, soms minimalistische, dan weer harmonieuze, grootse songs van Het Zesde Metaal. Het meest recente album ‘Skepsels’ uit 2019 was de opvolger van het immens succesvolle ‘Calais’ (2016) waar Cappelle en de zijnen in 2017 een gouden plaat voor ontvingen en de main stage van Rock Werchter mee openden. Knap werk! Net als songs “Naar de Wuppe”, “Ploegsteert”, “Dag Zonder Schoenen”, “Gie, den Otto en Ik”, “Ip Min Knieeën” die je ondertussen Vlaams cultureel erfgoed mag noemen.

Het is eze plicht veur te genieten voor den tid dat hier nog duurt. Een tekstfragment dat 5 jaar later nog steeds brandend actueel is. Wees welkom dus in de arena in Middelkerke op het einde van de zomervakantie!

———

Tickets 28 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

De zaalconfiguratie van dit concert kan gewijzigd worden ten gevolge van toekomstige beslissingen van het Overlegcomité omtrent het organiseren van concerten. Wie zeker wil zijn van een zitplaats, koopt een zitplaats in de tribune. Wie de voorkeur heeft voor een staanplaats, koopt een zitplaats op het middenplein met de kans dat dit finaal een staanplaats wordt. Tickethouders worden steeds op de hoogte gebracht bij eventuele configuratiewijzigingen.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

do 26.08.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - aan te kondigen

Proximus Pop-Up Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Het Zesde Metaal" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium