Afficher ce site en français | View this website in English

Stan Van Samang

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Stan Van Samang in de Proximus Pop-Up Arena, dat zou plaatsvinden op 11 juni 2021, wordt definitief geannuleerd.

Ticketkopers worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Bericht van Stan Van Samang:
“We voelden de bui al hangen, 11 juni komt dan toch te vroeg om een groot concert te geven. Mijn band en ik keken ernaar uit, dus met spijt melden we jullie dit nieuws. Maar…Na regen komt toch zonneschijn! We houden vol met z’n allen en zien elkaar gauw terug nadat we deze pandemie overwonnen hebben. X Stan”

Update 03.05.2021

——-

Stan Van Samang heeft de eer om op 11 juni 2021 de gloednieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke te openen. Zoals we dat gewend zijn van hem, doet hij dit met een spetterende liveshow. Liefst 3.400 muziekliefhebbers zullen een onvergetelijke avond beleven. Samen met hun popidool schrijven zij een stukje muziekgeschiedenis: een gloednieuwe arena, muziek uit het nieuwe album, een langverwachte show van Stan en dat allemaal coronaproof.

Stan speelt met zijn live-band op 11 juni 2021 uiteraard zijn grote hits. Maar ook nieuw materiaal staat op de playlist, want sinds 12 februari is er ‘Feel The Power’, Stans langverwachte nieuwe album.

Stan Van Samang is zelf heel enthousiast. “Dit vind ik enorm spannend! Een nieuwe arena mogen openen doe je niet elk jaar. Ik heb wel slecht nieuws voor de initiatiefnemers van de nieuwe Proximus Pop-Up Arena, het dak gaat eraf! En dat al tijdens de eerste show. Men is gewaarschuwd”, laat hij weten.

Tickets: 35 euro.

——

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 11.06.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Proximus Pop-Up Arena

geannuleerd

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket