Afficher ce site en français | View this website in English

Mama's Jasje A Symphonic Evening with Mama's Jasje

DAG ALLEMAAL ZOMERT…

De zomer van 2021 wordt een muzikaal hoogtepunt aan onze Belgische kust. De concertreeks ‘A Symphonic Evening with’ brengt tijdens de zomermaanden juli en augustus een aantal topartiesten – begeleid door het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra – naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

Mama’s Jasje, de band rond singer-songwriter Peter Vanlaet, bracht naar aanleiding van zijn 30ste verjaardag een feestelijk album uit met een selectie van, niet toevallig, 30 nummers. Tien greatest hits. Tien prachtige hommages. Tien spiksplinternieuwe songs! Met nummers als “Zo Ver Weg”, “Een Teken Van Leven”, “Doe Het Licht Maar Uit” en “Als De Dag Van Toen” leveren ze een grote bijdrage aan het collectieve Nederlandstalige popmuziekgeheugen. Peter Vanlaet schitterde in het afgelopen seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ en zal dat nog briljanter doen met een orkest achter zich.

——

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.<Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

do 05.08.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Proximus Pop-Up Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Mama's Jasje - A Symphonic Evening with Mama's Jasje" wordt georganiseerd door PSE Belgiuim