Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Je bezoek aan Proximus Pop-Up Arena Middelkerke wordt onvergetelijk als je dit goed voorbereidt. Klik op de links hieronder voor uitgebreide info.

Tickets

Ga naar de kalender op deze website om tickets te bestellen voor je favoriete artiest of evenement in Proximus Pop-Up Arena Middelkerke.

Meer info over hoe je tickets bestellen.
Reserveren voor iemand met een beperking en/of gebruiker van een rolstoel?
Wat te doen wanneer je je ticket bent kwijtgeraakt of niet hebt ontvangen?

Waar vind zich je zitjes in de zaal? Waar kunnen rolstoelgebruikers plaatsnemen? Bekijk hier het zaalplan.

Bezoekers met een beperking

Bezoekers met een beperking willen we zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een evenement.
Reserveer je plaatsen op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of mail naar service@teleticketservice.com.

Reserveren van plaatsen
Rolstoelplaatsen in de Pop-Up Arena
Parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Kom als VIP of met je groep

Beleef met z’n tweetjes een speciaal avondje uit aan de kust. Bezorg je personeel een onvergetelijke VIP-uitstap of doe in een ontspannen sfeer zaken met je bedrijfsrelaties. Selecteer Proximus Pop-Up Arena bij het overzicht van evenementen met VIP Experiences.

Woon met je vereniging of groepering een voorstelling bij. Selecteer Proximus Pop-Up Arena bij het overzicht van evenementen met groepsvoordelen.

Grote tassen zijn verboden

In elk van onze zalen – dus ook in de Pop-Up Arena – zijn tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) VERBODEN.

Cashless betalen

Betalen aan onze drank- en foodstanden doe je handig en snel met je bankkaart, smartphone of met de Cashless Card van Sportpaleis Group.


Overnachten

Overnachten voor of na je bezoek aan de Proximus Pop-Up Arena kan in Leopold Hotel Ostend, ibis Styles Nieuwpoort, ibis Budget Oostende Airport (Middelkerke), Holiday Suites International Westende of Acropolis Middelkerke.

Bekijk de beschikbare hotels

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de activiteiten in Proximus Pop-Up Arena Middelkerke? Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven.

Openingsuren en contact

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

Onze administratieve diensten zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Neem contact op

Ipanema Beach open op zonnige dagen

Op het terrein van de Proximus Pop-Up Arena vind je ook de zomerbar Ipanema Beach. Je geniet er van zomerse cocktails met de juiste zomervibes. Meer informatie