Afficher ce site en français | View this website in English

Mobiliteit Pop-Up Arena Middelkerke

Pop-Up Arena Middelkerke bevindt zich van 15 juni tot en met 31 augustus op het Vrijetijdspark aan de Westendelaan in Middelkerke. De locatie is zowel te voet, met de fiets als met het openbaar vervoer vlot bereikbaar.

Te voet

De site is gemakkelijk en veilig bereikbaar voor voetgangers dankzij de aanwezige en nog voor een deel aan te leggen voetpaden. Dit maakt het makkelijk en tijdbesparend om de zogenaamde ‘last mile’ te voet af te leggen.

Met de fiets

Ook fietsers genieten net als voetgangers van een uitstekende infrastructuur en verbindingen. Middelkerke heeft alvast haar naam niet gestolen: binnen een straal van 15 fietskilometers sta je op een half uurtje aan de pop-up arena in Middelkerke.

Er is een professionele fietsenstalling op het evenemententerrein, waarbij ook een betalende en bewaakte fietsenstalling is voorzien ten behoeve van de elektrische fietsen. Een fiets maar kan worden gerecupereerd op vertoon van identificatie.

Met de kusttram en bus

Het openbaar vervoersnet biedt voldoende capaciteit om alle bezoekers veilig naar en van de pop-up arena te brengen. De kusttram verbindt tijdens de zomer met een relatief hoge frequentie alle kuststeden met Middelkerke. Bovendien zorgen twee buslijnen voor extra capaciteit op het traject Oostende-Nieuwpoort-Koksijde-Veurne. Deze buslijnen hebben ook een halte aan het treinstation van Oostende, de belangrijkste eindbestemming voor treinreizigers naar de kust en een snelle verbinding met Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel, Charleroi enzovoort.

De Kusttram X-tra rijdt per weekdag 2 keer ‘s morgens en heeft slecht 5 op-en afstaphaltes. Voor Middelkerke is dit de halte Middelkerke De Greefplein en Westende Bad.

Middelkerke beschikt ook over een belbus. Om die aan te vragen ben je minstens twee uur voor vertrek naar 059 56 52 56.

Raadpleeg de website van De Lijn voor de dienstregelingen en haltes.

Met de trein

Middelkerke beschikt niet over een treinverbinding. Je neemt bij voorkeur de trein naar Oostende en van daaruit kan je met de kusttram of het openbaar busvervoer snel naar Middelkerke. Er vertrekt tijdens de zomermaanden elke tien minuten een kusttram van Oostende naar Middelkerke.

Raadpleeg de dienstregeling van de treinen op de website van de NMBS.

Met de auto

We raden sterk aan om niet met de auto tot aan de pop-up arena te rijden. Het aantal beschikbare parkeerplaatsen is beperkt. Maak gebruik van het openbaar vervoer en leg de laatste paar meters te voet af.

Bekijk waar in Middelkerke kan worden geparkeerd.

Met de taxi

Raadpleeg de website taxibedrijf-info.be voor een overzicht van alle beschikbare Taxi bedrijven in Middelkerke en de onmiddellijke omgeving van de kustgemeente.